Karácsonyi mintás sodrófa, mintás nyújtófa, kekszmintázó sodrófa Vintage

Cikkszám: I-KMS-367-05
Karácsonyi mintás sodrófa, mintás nyújtófa, kekszmintázó sodrófa Vintage

Teremtsd meg a tökéletes karácsonyi hangulatot a konyhában is!

Miért válaszd ezt a terméket?

- Igazán egyedi süteményeket készíthetsz szeretteidnek ezzel az imádnivaló karácsonyi mintás sodrófával!

- Nemcsak feldíszített otthonunkkal, hanem egyedi édességekkel és elhozhatjuk a tökéletes karácsonyi hangulatot!

- Az elkészült finomságok garantáltan mosolyt csalnak mindenki arcára!

- Igazi cukrászoknak és kezdő konyhaművészeknek is szeretettel ajánljuk, használata könnyű, megfelelően kézreáll!


Garancia: Bátran próbáld ki! Nem kérdezünk, amennyiben nem tetszik, visszafizetjük az árát (15 napig)

Előrendelhető
4 990 Ft
Részletek

A karácsonyi időszak nemcsak gyerekként, de felnőttként is maga a csoda. Szeretni és szeretve lenni, fő alapértékei életünknek. Miért is ne dobnánk fel az ünnepeket apró gesztusokkal, kicsiny meglepetésekkel? 

Éppen ezért ajánljuk ezt az imádnivaló mintás sodrófát, amellyel mosolyt csalhatunk szeretteink arcára, emellett a karácsonyi előkészületek elengedhetetlen elemévé válik! 




Tegyük emlékezetessé az idei karácsonyt és varázsoljunk igazi ünnepi hangulatot otthonunkba!



Rendben, meg szeretném venni, de mégis milyen finomságot tudok belőle készíteni? 

A sodrófához általunk ajánlott süti recept igazán egyszerű! 

Hozzávalók:
- 200g (nem sózott) vaj

- 200g porcukor
- 1 közepes tojás

- 1 teáskanál vanília kivonat

- fél teáskanál őrölt gyömbér

- fél teáskanál mézeskalács fűszerkeverék

- fél teáskanál őrölt fahéj

- 400g finomliszt

Előkészítés: 30 perc 
Sütés: 10 perc
Pihentetés: 1 óra
Teljes elkészítési idő: 1 óra 40 perc
Adag: körülbelül 30 közepes méretű sütemény
Kalória: süteményenként 40 kalória


Elkészítés:

1. Krémesítsük össze a vajat és a cukrot. 

2. Adjuk hozzá a tojást és a vanília kivonatot.

3. Keverjük bele a fűszerkeverékünket.

4. Szitáljuk bele a lisztet, majd gyúrjuk tésztává az egészet.

5. Miután összeállt a tésztánk, tekerjük be fóliába, majd pihentessük 30 percen keresztül

6. Nyújtsuk ki a tésztát körülbelül 1 cm vastagságúra, majd az imádnivaló sodrófánkkal nyomjuk bele a karácsonyi mintákat.

7. Vágjuk ki a formákat, amelyeket szeretnék, majd helyezzük a formákat zsírpapírral bélelt tepsire.

8. A kivágott formákat pihentessük a hűtőben 30 percen keresztül.

9. Melegítsük elő közben a sütőt 180 fokra (légkeveréses módban 160-ra).

10. Helyezzük a sütőbe a kis süteményeket 8-10 percig - körülbelül akkor lesz jó, amikor már tapintásra keményebb, azonban még világos barna a külseje. Ne süssük túl, mert az aranybarnára sült sütemények gyakran túl szárazak lesznek belül. 
11. Kihűlés után fogyasztható, akár tovább díszíthető egy kis kreativitással! 

Ne várjuk, hogy a karácsony besétáljon magától az ajtónkon, teremtsük meg Mi magunk az ünnep varázsát!

A csomag tartalma:
- 1 db karácsonyi mintás sodrófa


Amennyiben további kérdése van a termékkel, szállítással vagy fizetéssel kapcsolatban, bátran érdeklődjön tőlünk emailben vagy telefonon!

Adatok
Minta
Vintage
Cikkszám
I-KMS-367-05

A karácsonyi időszak nemcsak gyerekként, de felnőttként is maga a csoda. Szeretni és szeretve lenni, fő alapértékei életünknek. Miért is ne dobnánk fel az ünnepeket apró gesztusokkal, kicsiny meglepetésekkel? 

Éppen ezért ajánljuk ezt az imádnivaló mintás sodrófát, amellyel mosolyt csalhatunk szeretteink arcára, emellett a karácsonyi előkészületek elengedhetetlen elemévé válik! 




Tegyük emlékezetessé az idei karácsonyt és varázsoljunk igazi ünnepi hangulatot otthonunkba!



Rendben, meg szeretném venni, de mégis milyen finomságot tudok belőle készíteni? 

A sodrófához általunk ajánlott süti recept igazán egyszerű! 

Hozzávalók:
- 200g (nem sózott) vaj

- 200g porcukor
- 1 közepes tojás

- 1 teáskanál vanília kivonat

- fél teáskanál őrölt gyömbér

- fél teáskanál mézeskalács fűszerkeverék

- fél teáskanál őrölt fahéj

- 400g finomliszt

Előkészítés: 30 perc 
Sütés: 10 perc
Pihentetés: 1 óra
Teljes elkészítési idő: 1 óra 40 perc
Adag: körülbelül 30 közepes méretű sütemény
Kalória: süteményenként 40 kalória


Elkészítés:

1. Krémesítsük össze a vajat és a cukrot. 

2. Adjuk hozzá a tojást és a vanília kivonatot.

3. Keverjük bele a fűszerkeverékünket.

4. Szitáljuk bele a lisztet, majd gyúrjuk tésztává az egészet.

5. Miután összeállt a tésztánk, tekerjük be fóliába, majd pihentessük 30 percen keresztül

6. Nyújtsuk ki a tésztát körülbelül 1 cm vastagságúra, majd az imádnivaló sodrófánkkal nyomjuk bele a karácsonyi mintákat.

7. Vágjuk ki a formákat, amelyeket szeretnék, majd helyezzük a formákat zsírpapírral bélelt tepsire.

8. A kivágott formákat pihentessük a hűtőben 30 percen keresztül.

9. Melegítsük elő közben a sütőt 180 fokra (légkeveréses módban 160-ra).

10. Helyezzük a sütőbe a kis süteményeket 8-10 percig - körülbelül akkor lesz jó, amikor már tapintásra keményebb, azonban még világos barna a külseje. Ne süssük túl, mert az aranybarnára sült sütemények gyakran túl szárazak lesznek belül. 
11. Kihűlés után fogyasztható, akár tovább díszíthető egy kis kreativitással! 

Ne várjuk, hogy a karácsony besétáljon magától az ajtónkon, teremtsük meg Mi magunk az ünnep varázsát!

A csomag tartalma:
- 1 db karácsonyi mintás sodrófa


Amennyiben további kérdése van a termékkel, szállítással vagy fizetéssel kapcsolatban, bátran érdeklődjön tőlünk emailben vagy telefonon!

Minta
Vintage
Cikkszám
I-KMS-367-05