A reggeli rohanás közepette neked sincs időd mindig reggelit csinálni, miközben tudjuk, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése?
Sűrűn csak arra van időd, hogy a munkába vagy iskolába menet a közeli pékségbe beugorj pár falatért, de változtatni szeretnél ezen a szokásodon?
Akkor van egy jó hírünk mivel ezzel a palacsinta- és tojás sütő formával pillanatok alatt készíthetsz magadnak és családodnak is egy bőséges reggelit, melynek energiája végig kísér az egész napodon!
Legyen szó tojásról vagy amerikai palacsintáról ezzel az eszközzel könnyedén, a receptek gyakorlása nélkül készítheted el őket se perc alatt, így a maradék idődben kiélvezheted a munkád gyümölcsét ínycsiklandozó ételek formájában!

Kialakításának és anyagának köszönhetően a két fül nem melegszik fel, így azt bármikor megfoghatod és egyszerre egy mozdulattal átfordíthatod az összes palacsintás- és tojást!
Viszont figyelj oda, hogy a fülek közvetlen nyílt lánggal ne érintkezzenek.
Tipp:
Nyugodtan kend ki olajjal vagy vajjal a formát és a minimum 25cm-nél nagyobb serpenyőt is, hiszen tisztítása gyerekjáték!
Érdemes lassú tűzön és lángelosztót használva sütnöd a legjobb eredmény érdekében.

Ha neked is felkeltette az érdeklődésedet ez a termék, akkor itt egy recept, aminek az elkészítése ezzel a formával egyszerűbb lesz, mint bármikor:
Hozzávalók:
- 250 g finomliszt
- 100 g porcukor
- 1 db tojás
- 2.5 dl tej
- 2 ek vaj (olvasztott)
- 1 csomag sütőpor
- 1 kávéskanál só (csapott)
- 2 ek juharszirup (ízlés szerint a tálaláshoz)
Elkészítés:
- A lisztet egy nagy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sütőport, a cukrot és a sót, még egy vaníliás cukrot is beletehetünk, csak az íze végett, majd kicsit átkeverjük habverővel.
- A keverékhez adjuk a tojást, olvasztott vajat és a tejet, és csomómentesre keverjük. A nálunk ismeretes palacsintatésztánál jóval sűrűbb tésztát kell kapjunk.
- Ezt a verziót nem kell pihentetned, de ha van plusz fél-egy órád, jót tesz neki a hűtő.
- Egy nagy serpenyőbe beletesszük a formát és egy-két teáskanál vajat felolvasztunk, amellyel kikenjük a formát és a serpenyőt is, majd a tésztából köröket öntünk a formába.
- Mikor megjelennek a palacsinták tetején a buborékok, akkor egy határozott mozdulattal a két fül segítségével egyszerűen átfordítjuk.
- Ezt addig ismételgetjük, amíg elfogy a tészta. Figyeljünk, hogy a serpenyőben és a formában is mindig legyen olvasztott vaj, különben könnyen leragad.
- Juharsziruppal, kis vajkockával tálaljuk. A vaj mennyisége sosem lehet túl sok!

Specifikációk:
- Anyaga: szilikon
- Színe: piros
- Mérete: 40x23x1,5 cm
- A formalyukak átmérője kb. 7cm
A csomag tartalma:
- 1 db Szilikon tojás- és palacsintasütő forma
Amennyiben további kérdése van a termékkel, szállítással vagy fizetéssel kapcsolatban, bátran érdeklődjön tőlünk emailben vagy telefonon!