Blog

Csak 5 percre vagy álmaid homokóra alakjának elérésétől!

Csilla
2020.11.05 21:30
Csak 5 percre vagy álmaid homokóra alakjának elérésétől!
(Olvasási idő: 5 perc)
Most biztosan úgy érzed, hogy megint sikerült rákattintani egy olyan bejegyzésre, amely címével magára vonta a figyelmed, de végül semmi újat nem tud nyújtani.EZ MOST MÁS, én neked írom ezeket a szavakat, hiszen több a közös bennünk, mint hinnéd!

Ha benned is felmerültek már ezek a gondolatok...
- SZERETNÉL LEFOGYNI ÉS ELÉRNI ÁLMAID ALAKJÁT
- OLCSÓ DE BIZTOS MEGOLDÁST SZERETNÉL
- NINCS IDŐD GYEREKEK ÉS MUNKA MELLETT EDZENI
- KÖNNYEN ÉS EGYSZERŰEN SZERETNÉD ELÉRNI A HOMOKÓRA ALAKOT

... akkor szánj rám 5 percet, hogy elmesélhessem, hogy ez lehetséges!

Engedj meg nekem egy gyors bemutatkozást, Csilla vagyok, 39 éves, 2 csodálatos gyermek édesanyja és szeretném elmesélni fogyásom történetét röviden, hogy neked is segíteni tudjak.

Számomra a fogyókúra mindig is egy mumus volt, nem volt elég kitartásom, motivációm és állandóan sikerült magamnak megmagyaráznom, hogy éppen miért elfogadható, hogy nem felelek meg Önmagamnak sem.

EZELŐTT MINDIG ELBUKTAM!

Mint legtöbbünknek nekem is volt egy ideális alak, amiről álmodoztam és szerettem volna elérni, de a kifogások keresése könnyebb volt, mint tenni érte. Már kezdtem második gyermekem után lemondani álmaim darázsderekáról, azonban akkor jött a nagy változás hiszen sikerült találnom egy megoldást, amely még a kifogások keresésénél is egyszerűbb volt.

Mivel mindig elbuktam a fogyókúrában, pedig többször kezdtem neki mint bármi másnak, így az volt az elméletem, hogy biztosan azért nem megy, mivel nem engedhetem meg magamnak a drága felszereléseket, vitaminokat, edzőtermi bérletet, pedig azokkal biztosan megtudnám tenni, végül a megoldást még is egy olcsó, de nagyszerű termékben leltem meg.

MEGTALÁLTAM A MEGOLDÁST!

Ez egy fogyasztó öv, amelyet már végső elkeseredésemben rendeltem meg gondolván, hogy úgy sem lesz semmi hatása, de legalább elmondhatom, hogy tettem valamit.

Fogyasztó öv

DE VÉGÜL ÉLETEM LEGJOBB DÖNTÉSE VOLT AZ A RENDELÉS!

Nagyon gyorsan meg is kaptam a terméket, amelyet felvettem és rögtön fogadott is a meglepetés! Nem olvastam el a teljes leírását, így felvétel után vettem észre, hogy ez nem csak egy fogyasztó öv, de karcsúsító öv is, olyasmi mint egy fűző, azonban viselése észrevétlen és kényelmes volt.

EKKOR VÁLTOZOTT BENNEM VALAMI!

Megláttam magamat álmaim alakjával, azzal az alakkal, amit évek óta elakartam érni és olyan távolinak éreztem, hogy már le is mondtam volna.

ÉS ITT VOLT AZONNAL, AZ ENYÉMNEK ÉREZTEM!

Nem kellettek hozzá drága eszközök, bérletek, ételek vagy vitaminok, csak is Én, a fogyasztó és karcsúsító termo öv és egy tükör.

MEGKAPTAM A MOTIVÁCIÓT, AMI KELLETT!

Ott azonnal eldöntöttem, hogy nem mondok le álmaimról és teszek azért, hogy ez az alak örökké az enyém legyen. Nem is sokára ki is derült, hogy ezzel a fogyasztó övvel, nem is lesz szükségem emberfeletti erőkre ahhoz, hogy ez sikerüljön.

NEM TETTEM SEMMIT MÉG IS FOGYTAM ÉS ELÉGEDETT VOLTAM MAGAMMAL!

Mivel engem lenyűgözött saját magam látványa ezzel a termo övvel, így eldöntöttem, hogy hordani fogom az utcán, munkába menet és mindenhol, hogy magabiztosabb legyek. Rögtön jöttek a pozitív visszajelzések barátaimtól, kollégáimtól és nem is tudták az én kis titkom, mivel észrevétlenül tűnt el az öv ruháim alatt.

NEM IS KELLETT SOK IDŐ LÁTTAM A VÁLTOZÁST!

Eltelt az első hét, nem erőltettem meg magam a fogyókúrával úgy voltam vele, hogy megnézem mit tud az öv karcsúsító hatásán kívül. Hétfő reggeli rutinomhoz igazodva rá is álltam a mérlegre és rögtön meglepődtem. 1,06 kg-mal kevesebbet mutatott.

NEM HITTEM A SZEMEMNEK!

Ezt az eredményt sose gondoltam volna és ezt mind úgy, hogy nem kellett éheznem, vagy órákat edzőteremben töltenem. Emellett a motivációm már meg is volt, hiszen akárhányszor az öv viselése közben tükörbe néztem újra és újra szerelmes lettem magamba.

A BUSZON ÜLVE, MUNKA KÖZBEN, OTTHON TV-ZÉS KÖZBEN IS HALADTAM CÉLOM FELÉ!

A fogyasztó termo öv hőhatás segítségével kezdte el beindítani a zsírégetést, amely nem maradt hála nélkül hiszen hétről hétre láttam a változást magamon és a mérlegen is.

Eltelt alig 2 hónap és én még azóta sem voltam edzőteremben egyszer sem és komoly diétát se követek, csak a nasit fogtam vissza picit és 6,4 kg-t fogytam.

XL-es méretben vásároltam meg az övet elöszőr és amikor váltani akartam az L-es méretre fogyásom eredménye képpen, akkor felvettem a kapcsolatot a webáruházzal, akiktől rendeltem főleg, hogy megérdeklődjem, hogy van-e L-es méret.

Hirtelen azt hitték, hogy rossz méretet vettem magamnak elsőnek és hogy kicserélném. Akkor meséltem el nekik ezt a történetet, amely annyira tetszett nekik, hogy ajándékba ingyen küldtek is egy kisebb méretet.

Szeretnék kedveskedni nekik én is, így engedd meg, hogy az ő áruházukat jelöljem meg. Amennyiben Te is szeretnéd végre gyerekjátékká tenni a fogyást, akkor bátran rendeld meg tőlük gyorsan pár kattintással, a neked megfelelő M-től egészen az XXXL-es méretig a fogyasztó és karcsúsító termo övet, a készlet erejéig leakciózták és nagyon gyorsan ki is szállítják, ezzel is támogatva azokat, akik változást szeretnének!

Kérdés esetén bátran vedd fel velük a kapcsolatot.

KATTINTS IDE A TERMÉKÉRT ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT