Blog

Így kíván Kellemes Ünnepeket a TeddVedd.hu!

TeddVedd
2020.11.14 12:27
Így kíván Kellemes Ünnepeket a TeddVedd.hu!


Először is szeretettel üdvözlök mindenkit, aki vette a fáradtságot és rákattintott a hivatkozó linkre, ahol pár gondolatot megoszthatok Önökkel a jelenlegi nyereményjátékunkkal kapcsolatosan.

Hűen a mottónkhoz, hogy „mi szakítunk a hagyományokkal” a mai napon úgy döntöttem, hogy 3 szerencsés nyertesnek ingyenesen (a szállítási költséget is magunkra vállalva) biztosítunk ebből a népszerű termékből.

Miért döntöttem így ? Mivel ezt a terméket meghirdettük az oldalunkon és kiugróan magas érdeklődés mutatkozott iránta, egyértelmű, hogy elnyerte az Önök tetszését.


Viszont sajnos ezt nem mindenki engedheti meg magának anyagilag, pedig szívesen becsempészne egy kis pluszt az ünnepi hangulatba, vagy meglepné vele gyermekeit, unokáit. Visszaemlékezve arra, amikor igen nehéz anyagi helyzetben nekem, mint apának kellett megfelelnem ezeken az ünnepeken a gyermekeim felé, így úgy érzem, hogy kötelességem valamit vissza is adni abból, amit szorgos és nehéz munkával, de a sors kegyelméből elértem.Christmas


Nagyon szeretnék úgy visszagondolni a mostani ünnepre, hogy amíg mindenki csak a profitot hajszolja az ilyen felületen (webshopok), addig a mi kis csapatunk adni sem felejtett el. Nem leárazott, vevőcsalogató termékekre utazva, hanem ingyen, minden költség nélkül csak adni, hiszen a legnagyobb ajándék, amit adni és kapni lehet, azaz önzetlen gesztus, az örömszerzés.SmileMit kérünk cserébe? Egy mosolyt, semmi többet, hiszen ennél nagyobb ajándék nem létezik, még akkor is, ha manapság ebben az elanyagiasodott világban csak egy Isten létezik, amit profitnak hívnak. Viszont „mi szakítunk a hagyományokkal” és a nehezebb utat választjuk.


A tisztességest, a becsületest és az emberségest. Nem felejtjük el, ha kapunk, így mi is adunk, a magunk szerény lehetőségeihez képest. Mindenkinek előre is áldott és békés, szeretetben teljes ünnepeket kívánok a magam és az egész TeddVedd.hu csapata nevében.

Hagyomány