Blog

Hogyan segítette át Dominikát a Kompressziós térdrögzítő a nehéz és fájdalmas időszakán

TeddVedd
2020.11.08 14:58
Hogyan segítette át Dominikát a Kompressziós térdrögzítő a nehéz és fájdalmas időszakán

(Olvasási idő: 5 perc)
Hogyan segítette át Dominikát a Kompressziós térdrögzítő a nehéz és fájdalmas időszakán!

Vásárlóinktól több visszajelzést is kaptunk a térdrögzítővel kapcsolatos élményeikről. Különböző okok miatt vásárolták meg tőlünk ezt a terméket, de ennek ellenére egyszer sem mondott kudarcot termékünk.

BEVEZETÉS!

Voltak, akik komoly sportoláshoz kerestek egy megbízható rögzítőt, hogy elkerüljék a sérüléseket és ne kelljen visszafogniuk magukat a verseny hevében. Voltak, akik fizikai munkavégzés miatt vásároltak tőlünk, ezzel megkönnyítve munkájukat és megszűntetve enyhe térdfájásukat. Voltak, akik családi túrázáshoz, az egész családnak bevásároltak, hogy a kemény terepek se okozzanak gondot és megelőzzék a térdproblémák kialakulását.

Azonban most Dominika egyedi történetét hoztuk el nektek, hogy lássátok egy igazán fájdalmas helyzetben mekkora segítséget tud nyújtani egy ilyen térdrögzítő!

NEM MINDENNAPI PROBLÉMA!

Dominika sosem végzett komolyabb fizikai munkát és nem is volt aktív komoly sportoló, egyszerűen csak kialakult nála egy térdprobléma, amelynek következtében a térde 1 nap többször is kimozdult a helyéről, ezzel természetesen magával hozva egy kifejezetten erős fájdalmat és diszkomfortérzetet.

Mint azt többségetek jól tudja, egy ilyen helyzetben az ember nem kap azonnali megoldást. Röntgenre és több vizsgálatra is el kell járnia, amelyek akár 1-2 hónapig is eltarthatnak, mire az ember tényleges megoldást kap. Ez Dominika esetében is pont így alakult, emiatt keresnie kellett egy ideiglenes megoldást, hogy enyhítse mindennapos fájdalmait.

EGY ROSSZ VÁLASZTÁS!

Ajánlásra vásárolt egy térdrögzítőt egy közeli kereskedésben, ami sajnos nem váltotta be a reményeit, mivel valóban nem hagyta a térdét elmozdulni természetes állapotából, azonban kialakításának következtében az élet többi területét igazán megnehezítette, mivel mozgását kifejezetten lekorlátozta.

A MEGOLDÁS!

Természetesen ilyen helyzetben, az ember nem fogadja el a sorsát és igyekszik rögtön alternatíva után keresni. Emiatt bukkant ránk, ahol meglátta a Kompressziós térdrögzítőnket és rögtön csábító lett számára, hogy kialakításának köszönhetően a stabil biztonságos rögzítés mellett, nem korlátozza semmiben, mivel képes lekövetni minden mozgását.

Rögtön rendelt is tőlünk egyet, majd megkért minket, hogy lehetőleg a leghamarabb szállítsuk ki neki a fentebb olvasható fájdalmak és gondok miatt. Mi ennek eleget téve gyors eljárás alá vettük rendelését és a következő munkanapon meg is kapta a terméket.

Megkértük Dominikát, hogy amikor túl lesz a sikeres műtétén tiszteljen meg minket és számoljon be hogyan létéről és arról, hogy a Kompressziós térdrögzítő, hogyan segítette át ezen az időszakon.

Térdrögzítő

EREDMÉNY!

Eltelt picit több mint 1 hónap, a műtét sikeres volt és visszajelzett nekünk, hogy a térdrögzítő a teljes időszak alatt kitartóan segítette életét és kényelmes viselésének, stabil tartásának és a mozgásainak lekövetésének köszönhetően volt olyan, hogy szinte észre sem vette, hogy rajta van, mert annyira észrevétlen volt még is segítette, óvta őt és megelőzte fájdalmait minden mozdulatánál.

A műtét után még 2 hétig hordta mert nehezen tudott megválni a termék nyújtotta biztonságérzettől, majd végül lekerült a térdrögzítő, azonban azóta is ott van neki a fiókban, hogy bármikor kéznél legyen egy hasonló szituációban. Az intenzív mindennapos használat ellenére, a termék még most is eredeti állapotának megfelelően működik és várja, hogy mikor tud majd legközelebb is jó szolgálatot nyújtani tulajdonosának.

OLDD MEG VAGY ELŐZD MEG TE IS A GONDOKAT!

Amennyiben Te is hasonló problémával küzdesz, vagy csak szeretnél egy megbízható társat, amely megóv téged a komoly sérülésektől és fájdalmaktól sportolás, biciklizés, túrázás és egyéb mozgást igénylő tevékenységek közben, akkor szívből tudjuk ajánlani Neked is ezt a terméket és garantáljuk, hogy ugyan olyan hasznos lesz számodra is mint Dominikának volt.

KATTINTS IDE A TERMÉKÉRT ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT

Térdrögzítő02